Want in mijn visie bestaan er helemaal geen concurrenten

 

De paardenwereld kan soms een harde wereld zijn. Iedereen heeft idolen en daardoor gaat ook een grote groep mensen zich vergelijken met zichzelf of zo hun best doen om beter uit te komen dan de ander. Bij ons als therapeuten is dat eigenlijk het zelfde verhaal, en dat vind ik op zijn zachts gezegd heel naar. Want in mijn visie bestaan er helemaal geen concurrenten.

 

Ieder mens is anders en ieder mens heeft zijn eigen karakter en kwaliteiten. Hierdoor ontstaat dat iedere professional een eigen doelgroep heeft welke hij of zij het beste kan ondersteunen.

 

 

Al zouden we willen, zou niemand alle paarden in heel Nederland kunnen ondersteunen. Het zijn er namelijk meer dan 400.000 !

 

 

Juist door die verschillende kwaliteiten kunnen we zo goed samenwerken!  Verschillende visies 1 doel.

 

Wat ik altijd vertel tegen klanten is dat het belangrijkste is dat JIJ vertrouwen hebt in je therapeut of andere specialist. Kijk naar wat je paard en jij nodig hebben en kies vanuit die blik jouw professional uit. Schroom niet om een keer een andere professional om hulp te vragen. Want in de meeste gevallen is dat niet omdat hij of zij slecht is maar omdat je een frisse blik nodig hebt die je misschien nog verder kan helpen, en daar draait het om.