Erna Schöder

Al enige tijd zocht ik op internet een goede massagebehandeling voor mijn paard van 28 jaar. Artroseklachten zorgde ervoor dat hij wat stijf begon te worden en moeite kreeg met opstaan. toen ik de website van Paardenmassage Hoeksche - Waard van Larissa bezocht, vond ik deze er gelijk uitspringen. 

 

Als enige maakt zij onderscheid in de behandelingen. Voor een sportpaard geld bij haar een andere benadering dan bij het oudere paard. Dat was voor mij een teken dat zij goed over gaar werk had nagedacht. Ons eerste telefoongesprek was heel plezierig en bij onze eerste ontmoeting nam ze voor het intake gesprek ook alle tijd. 

 

Mijn paard is een ruime tijd door haar behandeld en ik ben dan ook erg blij dat zij ons ook in de laatste periode van het leven van mijn paard zo goed heeft geholpen. 

 

Kortom: We zijn beiden erg tevreden over haar ! Thanks Larissa !

Esmee Sommeijer

Ik raad Larissa zeker aan als masseur voor je paard. Ik heb zelf een merrie van 22. Ze zat eigenlijk al jaren vast in haar hals en rug en liep daardoor ook niet los door haar lijf. Na twee behandelingen zie ik al zoveel verschil met daarvoor! e beweegt nu veel losser in haar lijf en geeft hierdoor ook beter na. Echt super!

Anita van Oostveen

Ik raad Larissa zeker aan voor de massage van je paard. Mijn oude KWPN van bijna 28 heeft er erg veel aan gehad ton ze heel veel moeite had met haar achterbenen. Ze wilde haar achterbenen nier meer optillen en liep erg moeilijk. Na de eerste afspraak was er al zichtbaar verschil en de afspraken die daarna volgde hebben ervoor gezorgd dat ze weer lekker soepen werd en we weer konden gaan rijden. Uiteraard hebben we dit in goed overleg langzaam opgebouwd. Na een paard maanden hebben we geen problemen meer gehad en konden we weer lekker genieten van een fijne buitenrit of een ritje in de bak !

Sabrina Ockeloen

De eerste keer dat Larissa kwam, zat mijn paard April niet lekker in haar vel. Liep niet lekker en ik had het gevoel dat het er iets niet lekker zat. Larissa had April na drie behandelingen weer helemaal lekker aan het lopen en goed in haar vel.
Ze neemt goed de tijd en luistert goed naar de problemen waar je tegenaan loopt en geeft goede tips en advies.
Tegenwoordig komt ze enkele keren per jaar om te kijken hoe het gaat met mijn beide paarden en helpt zo onze paarden in goede conditie te houden. Een aanrader!

Charlotte Ninaber van Eijben

Gisteren heeft Larissa mijn omaatje weer gemasseerd. Ze had een aantal plekken die vast zaten. Haar hals en rond de heupen vooral. Doordat ze artrose heeft in haar linker achterbeen probeert ze met rijden hierdoor vaak een andere houding aan te nemen waardoor ze "vast" komt te zitten. Na de massage was ze weer heerlijk ontspannen tijdens haar buitenritje !

Tamara Looyé

Ik heb Larissa ontmoet toen we met alle paarden op stal een bodyscreening hadden gepland. Ze nam voor ieder paard echt de tijd. Wat ik fijn vond is dat ze ook uitlegde waar ze naar keek en wat ze zag. Iedereen kreeg ook het formulier met alle waarnemingen via de mail, zodat je het op je gemak nog eens kon teruglezen. Ik had een vervolgafspraak gemaakt voor de behandeling.

 

Voordat ze aan de behandeling begon, bekeek ze eerst mijn pony nog eens goed of dat de behandelpunten nog steeds het zelfde waren of dat er andere aandachtspunten bij of in de plaats gekomen waren. Ik laat mijn pony nu ongeveer een jaar controleren en behandelen door Larissa. In het begin zat hij erg vast in zijn rug en achterbenen. Nu zijn het nog wat oppervlakkige spanningen die gelijk verholpen kunnen worden. 

 

Ik raad Larissa zeker aan, omdat ze altijd de tijd neemt die nodig is. Ze is ook rustig en kijkt naar de reactie van het paard en past zich daaraan aan. Zo is het naar het losmaken van het lichaam ook een ontspanningsmomentje voor je paard !


Wil je ook jouw ervaring delen ? 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.