Zorg zelf voor een goede basis

Zoveel paarden, zoveel verschillen en toch ook veel overeenkomsten. Allen maken gebruik van spieren. Het ene paard iets meer dan de ander maar het is daarmee niet direct van groter belang dat de spiergezondheid in orde blijft bij een sport paard als bij een ouder paard. 

 

De spiergezondheid is essentieel voor de algehele gezondheid en bewegingsvrijheid van je paard. En jij als eigenaar kunt je paard op een hele leuke en doeltreffende manier hierin ondersteunen.

 

Ik ga je in deze training alle ins en outs leren over Stretching. Je kunt na deze training aan de slag met meer dan 15 verschillende stretch oefeningen. Hiermee zorg je dat spanningen in de spieren afvloeien en je behoud de veerbaarheid waardoor ieder gewricht in het paardenlichaam een optimale bewegingsvrijheid heeft.

 

Voorkom niet alleen blessures in de

spieren maar ook in de gewrichten.

 

  • Je voorkomt blessures in spieren en gewrichten
  • Je houdt je paard langer fit 
  • Je zorgt voor meer symmetrie in het paardenlichaam
  • Je ondersteund je paard bij het herstel na een blessure
  • Je vergroot de souplesse en kracht in het lichaam

De nieuwe groep start 1 mei ! Wees erbij !

Meld je nu direct aan voor de training die start in april. De investering ? Slechts € 19,95 !    € 19,95 voor veel inspiratie en heel veel informatie over een trainingsmethode wat de essentiële basis vormt voor jouw paard en jouw training. 

Schrijf je in voor de training !

* verpicht veld

Meest gestelde vragen

Mijn paard heeft momenteel een blessure, kan ik dan ook stretchen ?

Bij een blessure zie je veel dat het lichaam stijf wordt. Door dan juist Stretching te doen zorg je ervoor dat het lichaam soepel blijft zonder dat je het lichaam hoeft te belasten. Wel is het zo dat je bepaalde oefeningen rond het gebied van de blessure even niet, of in minder mate uit moet voeren. Hiervoor kunnen we samen even overleggen welke oefeningen wel of niet geschikt zijn.

 

Ook wanneer je in de herstel periode zit na een blessure kan Stretching veel voor je paard betekenen.

Moet ik een bepaald niveau hebben behaald met mijn paard ?

Nee hoor, Stretching is geschikt voor ieder paard. Jong, oud, recreatief of hoog in de sport. 

Hoelang heb ik toegang tot deze training ?

Je krijgt gedurende de training iedere woensdag en zaterdag een nieuwe module in je inbox. Deze modules kun je opslaan op de pc of uitprinten om te bewaren.

 

Waarom start er maandelijks een nieuwe groep?

Ik stel een hoge waarde aan persoonlijke ondersteuning. Om dit zo goed mogelijk aan te bieden heb ik besloten om iedere maand met een nieuwe groep te starten. Je kunt je voor die tijd wel aanmelden via de link. Zo ben je zeker van je plekje !